Robert Both

Top Stylist

Original, discret, profesionist, artist – Robert Both este top stylist-ul Studio-ului care ii poarta numele. Cu o experienta de mai bine de 14 ani in industria beauty, se diferentiaza prin stil, atitudine si expresivitate in hairstyling. I-au trecut prin maini destul de multe persoane cunoscute autohtone precum : Teo Trandafir, Anamaria Ferentz, Adina Halas, Randi, Alessandra Stoicescu si Irina Lazarescu. Creeaza arta pentru mai multe pictoriale, videoclipuri si reclame, insa in studio-ul sau revine la ce ii place cel mai mult « stilul clasic reinterpretat intr-o maniera personala, pastrand originalitatea creatiei.

Povestea hairstylist-ului:

«Proaspat mutat la Sibiu, am gasit un anunt in ziarul local pe un post de coafor/hairstylist fara experienta. Am aplicat si dupa o serie de interviuri si teste, am reusit sa am un rezultat mai mult decat favorabil, si iata-ma in 2001 incepandu-mi timid cariera de stilist intr-un salon simpatic.

Patru ani mai tarziu soarta a facut posibila intalnirea unei persoane dragi mie Teo Trandafir, cu care am avut placerea sa colaborez de cateva ori pe vremea respectiva si care mi-a propus sa ma mut la Bucuresti sa lucrez aici.

La scurt timp dupa propunere, aceasta s-a materializat si am ajuns sa lucrez la un prestigios salon unde m-am facut remarcat rapid prin tenacitate, talent si o buna comunicare cu clientii salonului care erau redirectionati de maestrul meu catre mine.
Aproape 2 ani mai tarziu am primit oferta de a lucra in paralel cu munca de la salon ca si tehnician de culoare la un brand de produse profesionale olandeze, care m-a scos putin din rutina lucrului in spatele scaunului de coafor.

Aceasta noua colaborare incepea sa imi rapeasca din ce in ce mai mult timp din programul de salon, si atunci, ca sa nu incurc nici proprietarii salonului unde lucram si nici eu, ne-am despartit amiabil si am inceput sa lucrez pe cont propriu. In prima faza, am inchiriat un scaun la un alt salon, fara sa mai fiu legat contractual de cineva anume.

Intre timp am plecat de la stadiul de inchiriere de salon si am luat hotararea de a inchiria un spatiu unde sa imi pun amprenta personala. Am ajuns in aceasta locatie superba unde am adunat o echipa energica ce impartaseste valorile studio-ului. » Robert Both

Robert Both Studio – este un spatiu original care da senzatia de „acasa”, asigurand clientilor ce ii pasesc pragul, o atmosfera destinsa unde se pot deconecta din cotidian. « Am încercat, şi mi-a şi ieşit până acum, să aduc o alură de oază, de relaxare studioului meu, cu o energie descrisă de foarte mulţi ca fiind una pozitivă. Îmi doresc ca acest lucru să rămână aşa şi să imprim acestei pieţe, unde originalitatea îşi pierde încet, încet din strălucire, un spaţiu de servicii de înaltă calitate, prin atenţia la detaliile care, într-un secol 21 turat la viteză maximă, încep să se piardă. Îmi doresc ca această meserie să fie tratată ca o artă şi să i se aloce tot respectul pentru ceea ce poate oferi. Una din cele mai importante detalii la care fac referire este cel de atenţie asupra propriei persoane prin acordarea de timp. Cine vine la studio trebuie să nu mai vrea să plece. Şi, în 95% dintre cazuri asa se intampla / acesta este rezultatul. » spune Robert.