Adrian V. Gherghe

Senior – Hairstylist

Adrian este specializat in tunsori, culoare,  coafuri casual si de ocazie. Primul contact cu domeniul hair beauty l-a avut in 2010. Ii place sa descopere noi trenduri si sa defineasca arta firului de par in nuante unice. Este foarte solicitat pentru shootinguri in reviste si reclame datorita personalitatii si gradului ridicat de profesionalism. Este cu adevarat pasionat de tot ceea ce implica frumosul.

O persoana extraordinar de calda si primitoare, Adrian este intotdeauna atent si receptiv cu dorintele clientilor sai, cu care comunica foarte usor. Ii plac oamenii si iubeste aceasta meserie, fapt pentru care zambetul si buna dispozitie a unei sedinte de hairbeauty este asigurata chiar de la intrarea in Studio. Amabil, amuzant si plin de energie, te va trata ca pe o vedeta la fiecare vizita in Studio !

Daca te intrebi unde il poti gasi la 12 noaptea, raspunsul este simplu: in bucatarie, mancand doua feluri de desert. ‘Dragostea trece prin stomac’, spune el zambind. Din astrograma facuta de un prieten, Adrian a aflat ca este un suflet batran, cu multe vieti anterioare. « Am ales aceasta industie pentru a-mi mentine sufletul tanar ! »

Calificari :

  • Certificat de calificare profesionala „Frizer & Coafor „, Ministerul Educatiei
  • Workshop „Coafuri Speciale”, trainer Monik Styles
  • Academia L’Oreal Profesional “Step By Step Cutting”, traineri Mariana Vama si Catalin Lungu, 2013
  • Seminar L’Oreal Professional „It Looks”, 2014
  • Workshop Kerastase “Fusion Dose”, traineri Vlad Chirila si George Toparceanu, 2015
  • Workshop Kerastase “Therapiste” traineri Vlad Chirila, George Toparceanu si Irina Valeria, 2015