Despre Robert Both Studio.

Cine suntem noi.

“Suntem locul unde parul tau vrea sa mearga, acolo unde cafeaua se serveste neagra si feonul suna altfel.”

Intr-o zona centrala si o casa boiereasca, Robert Both Studio te invita in lumea artei, a manipularii firului de par. Alaturi de Top Stylistul Robert Both, se afla o echipa tanara, profesionista si plina de energie!

Povestea noastra:

Dorim ca parul tau sa fie fabulos, luminos si sanatos!

In 2008, Top Stylist-ul Robert Both a pus bazele unui Studio care ii poarta numele. Din dorinta de a aduna o echipa de profesionisti in domeniu care alaturi de el sa invete sa creeze arta hairstyling-ului, apare pe piata romaneasca un nou Studio exclusivist pentru un public care conteaza pe ingrijirea, atentia si sanatatea firului de par.

Promisiunea Noastra

The Place your hair wants to go!

Convingerea noastra este simpla. Daca parul tau e fericit dupa o prima vizita la noi in Studio, parul tau va cunoaste drumul inapoi.

Drumul în estetică al fondatorului Robert Roth este călăuzit de o viziune modelată de fascinaţia pentru valorile clasicului şi de inspiraţia pe care viitorul nu încetează sa o ofere. Conceptul ce-i poartă numele are ca fundament rafinarea talentului şi a minuţiozităţii dată de munca sa de peste o decadă şi specializarea ca trainer de culoare. Studioul Robert Both are ca identitate curiozitatea şi curajul unui artist cât şi aspiraţia spre o continuă evoluţie.

TESTIMONIALS

Hairdressing in a way that never happened before:elegance, designed colors, perfect cut, style and more
Roxana Nedelcu
Roxana Nedelcu
When dealing with someone as dedicated and professional as Robert, getting a haircut is not just that, but a long pampering moment with a result to match 5 stars. The atmosphere is lovely, you will feel like catching up with old friends.
I've been a ``recurring visitor`` for quite some time now (years) and never left disappointed.
Enikő Isabella Méder
Enikő Isabella Méder
Profesionalism intr-o atmosfera cozy, prietenoasa. Am incredere si recomand din tot sufletul!
Veronica Wagner
Veronica Wagner
Excellent place with very professional staff! I will come back for sure!
Cristina Cerga
Cristina Cerga